B-Mädels U17 KKL 2008/2009

Naptár  EredmĂ©nyek/HelyezĂ©sek  Menetrend  Kereszttábla  Csapat grafikonok  Statisztika  Spielerstatistik    InfĂł

Liga Manager Online 4

© 1997-2007 LMO-Group

[ LMO-Project | Support Forum | The league-list ]

Ez a szkriptet eredetileg a "LigaManager '98 Free" for Windows nevû program mintájára kezdték fejleszteni. A League Manager Online, melyet szintén Frank Hollwitz fejleszt, ezen alkalmazás továbbfejlesztett verziója. Mivel teljes egészében PHP-ben írodott, az LMO-t sok különbözõ környezetben használhatják, könnyedén konfigurálható és használható bármely böngészõvel. Sok kiterjesztésével ("Addons"), az LMO nagyon rugalmassá vált. Mióta az eredeti programozó, Frank Hollwitz felhagyott ezen szoftver fejlesztésével, fejlesztõk egy csoportja csatlakozott, hogy fejlessze és újabb funkciókkal bõvítse az LMO-t a jövõben is.

Ez a szkript képes kezelni szokásos bajnokságokat különbözõ sportokban, ill. playoff-okat és kupákat, van benne tippelés, játékos statisztika, mobiltelefonnal is elérhetõ (WAP) és széleskörû bajnokság statisztikát biztosít. Ezenfelül az LMO megoldást kínál mindenkinek, aki eredményeket akar adminisztrálni és publikálni szinte bármilyen sportágban.

Ez a szkript független a böngészõ típusától, mert a szerver oldalon fut. Bár ahhoz, hogy az oldalak teljesen hibamentesen jelenjenek meg, a böngészõjének támogatnia kell a CSS-t. Ha a beépített hírjelzõt is használni szeretné, be kell kapcsolnia a JavaScript-et.


LMO 3 by Frank Hollwitz
LMO 4 by Rene Marth/LMO-Group
Cestina Portugues Slovenskega Espanol Deutsch Nederlands Francais Norsk English Magyar Romanian Italiano  
« Bajnokság választĂł megtekintĂ©se    Bajnokság utoljára frissĂ­tve: 2009-10-13 22:05
Az oldal kiszámításának és elkészítésének ideje: 0.0242 sek.
LMO 4.0.2 - © 1997-2009 LMO-Group